Škola vaření s Romanem Paulusem - Zvěřinové hody
Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!
Na kurzu vaření se zvěřinou si připravíme kančí na švestkách, dýňovou polévku nebo také plněnou vykoštěnou křepelku. Na konci kurz se můžete těšit na sladkou tečku.
V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4 chodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát.
O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.
Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách (max. 14 osob) a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů.
Těšíme se na vás v úžasných nových prostorách Bistro Paulus.
Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.
Kde: Bistro Paulus, tř. Kosmonautů 1221/2a, Olomouc
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.