Koncert filmové hudby II v zámeckém parku v Počernicích

15.9.2022, 19:00 – 21:00

Symfonický orchestr Dalibora Havlíčka se po dvou letech vrací do Prahy - Dolních Počernic s druhým koncertem filmové hudby. Tento mladý orchestr plný nadšených hudebníků pro vás znovu vybral ty nejznámější skladby filmového plátna.

Cena vstupenky: 440 Kč

Na počest Ennia Morriconeho se hlavním bodem nového programu stane hudba z filmů Hodný, zlý a ošklivý a Tenkrát na Západě. Z prvně jmenovaného uslyšíte jeho hlavní téma a skladbu Ectasy of Gold, z druhého pak skladbu Jill’s Arrival. Z české tvorby pak zaznějí písně z westernové parodie Limonádový Joe. Další částí programu bude soundtrack trilogie Pán prstenů. Žánr fantasy pak bude zastoupen hudbou Johna Williamse. Od něj uvede orchestr slavné skladby z původní hexalogie Star Wars nebo soundtrack prvního filmu o Jurském parku. Na své si také přijdou fanoušci Harryho Pottera či Pirátů z Karibiku. Zajímavým bodem programu bude též ústřední téma z filmu 1492: Dobytí ráje. Pro zpestření večera budou do programu zařazeny i dvě skladby z filmového muzikálu Mamma Mia (písně The Winner Takes It All a Mamma Mia). Milovníkům akčních filmů se zase jistě budou líbit témata ze série o Jamesi Bondovi. Kromě známé ústřední melodie uslyšíte i orchestrální skladbu od Adelle – Skyfall.

Koncert se koná v zámeckém parku v Dolních Počernicích. Vstupenky je možné zakoupit v předprodeji přes SMSticket nebo v sídle Oázy Dolní Počernice, Stará obec 6, Praha - Dolní Počernice, tel. 775 602 556.

Výběr z programu

Ennio Morricone: The Good, the Bad and the Ugly, Ectasy of Gold, Once Upon a Time in the West
Vangelis: 1492: Dobytí ráje
Klaus Badelt: Pirates of the Caribbean
Jan Rychlík, Vlastimil Hála: Limonádový Joe aneb Koňská opera
John Williams, Alexandre Desplat, Nicholas Hooper: Harry Potter
ABBA: Mamma Mia – Musical
Howard Shore: Lord of the Rings
Monty Norman: James Bond
Paul Epworth: Skyfall
John Williams: Jurassic Park
John Williams: Star Wars
Zdeněk Barták: Zdivočelá země

SMS Ticket