CARL COX Pure Open Air

8.7.2022, 14:00 – 9.7.2022, 22:00

Zásadní novinky přináší letní techno akce roku 2022 Pure Open Air s Carlem Coxem! Velikán a král světové techno scény dorazí do Prahy se svojí značkou PURE v pátek 8. července 2022, a to na štvanický ostrov a centrální tenisové koloseum, aby jako první elektronický umělec vůbec vyprodal tento ohromný a majestátní objekt! Toto dominantní místo konání s atmosférou řeckého kolosea bude tak exkluzivně hostit krále a legendu Carla Coxe, celý festival odstartuje ve 14:00 a kromě jedinečné atmosféry uprostřed Prahy nabídne nově nový druh vstupenek VIP Diamond.

Cena vstupenky: 990 Kč
Těmi se stanou exkluzivní VIP Diamond boxy, v omezeném celkovém množství 128 ks vstupenek, v celkem 16 boxech. Tyto vyvýšené lóže s nejlepším výhledem na stage mají samozřejmě sezení, hlídaný prostor a obsluhovaný párty box profesionálním barmanem jako v klubu (nemusíte chodit na bar), alkoholické a nealkoholické nápoje, ovoce a party crackers zdarma po celou dobu konání akce. Ke vstupence navíc získáte balíček merchandisingu Apokalypsa dle vlastního výběru v hodnotě 1490,- a konopnou prémiovou kosmetiku Kanabigerol v hodnotě 1290,-. Do svého párty boxu se dostanete samostatným vchodem do areálu Štvanice a samozřejmě můžete navštěvovat všechny ostatní sektory této monster akce (regular / vip / gold). A aby toho nebylo málo, vstupenku si pečlivě uschovejte, protože vás opravňuje ke vstupu ZDARMA na pokračující párty v holešovické sportovní hale.
PURE OPEN AIR dále nabízí vstupenky Regular a VIP Gold, pokud jste měli zájem zakoupit vstupenky VIP - máte smůlu - jsou beznadějně vyprodány.
 
Do Prahy dorazí také DJ RUSH & UMEK!
Ano, další skvělá zpráva, která pouze podtrhne mimořádné datum 8. července 2022. Zatímco Pure Open Air odstartuje úderem 14. hodiny, úderem 22:00 odstartuje druhá indoor stage v klubu Distrikt7, kde v roli headlinerů vystoupí americký bijec DJ RUSH a slovinský export UMEK.
 
Na navazující indoor stage DJ RUSH & UMEK si lze zakoupit samostatné vstupné, které exkluzivně nabízí předprodejní síť GoOut.net a Ticketportal.sk
 
Na akci dále vystoupí ve společném setu Lucc, Misa Salacova, Subgate, Dj Nuff, Madelaine a ve speciálním vinyl setu vám připomene staré dobré techno “časy” legendární Pavel Krejdl.
Akce začíná ve 22:00 a končí úderem sobotní 6:00 hodiny ranní.
Děkujeme, že jste s námi, jen díky vám můžeme dobít štvanický majestátní chrám a udělat z letního termínu 8. července 2022 výjimečný 15 hodinový maraton techno hudby.
Předprodej exkluzivně v síti Goout.net, a také na Ticketportal.sk

 

SMS Ticket