Škola vaření s Romanem Paulusem - Chřest a smrže
Vítejte ve škole vaření s Romanem Paulusem!
Na kurzu vaření CHŘEST A SMRŽE se naučíte, jak správně zpracovat tyto úžasné suroviny. Uvaříte si chřestový krém, naučíte se chřestové risotto se smaženým vejcem, připravíte si vepřovou panenku sous-vide se smržovou omáčkou a bramborovými noky a nebude chybět ani dezert v závěru kurzu.
V každém kurzu se pod vedením michelinského Romana Pauluse a šéfkuchaře Petra Stokláska naučíte připravit výtečné 4 chodové menu. Kromě hodin strávených u plotny si odnesete i spoustu užitečných teoretických znalostí, krásný zážitek, sadu receptů a podepsaný certifikát.
O alko a nealko režim bude po celou dobu postaráno.
Kurzy probíhají od 17 do 21 hodin v malých skupinkách (max. 14 osob) a díky tomu budete mít plnou pozornost našich šéfů.
Těšíme se na vás v úžasných nových prostorách Bistro Paulus (tř. Kosmonautů 1221/2a, Olomouc).
Partnerem školy vaření s Romanem Paulusem je Tescoma.
Na každé akci bude pořizován obrazový záznam pro marketingové účely. Pořízené záznamy můžou být použity zejména na našem webu a sociálních sítích.