Okno mé lásky - zámek Opočno

15.7.2023, 23:59 – 16.7.2023, 1:59

Čerstvá muzikálová novinka zachycuje v působivých jevištních obrazech dramatické peripetie talentovaného muže, jehož celoživotním osudem se stává umění graffiti. Je to příběh o hledání lidských i uměleckých hodnot, příběh o hledání a nalézání osobní identity, a především příběh lásky, která jediná těmto pojmům dokáže dát hlubší smysl.

Okno mé lásky - zámek Opočno
  • Adresa:
    Trčkovo náměstí 1
    Opočno 517 73

Ústřední postavou je chlapec jménem David, se kterým se život doposud příliš nemazlil. Setkání se studentkou taneční Konzervatoře Sofií však zásadně mění tento úhel pohledu a z frustrovaného mladého muže se zanedlouho stává známá umělecká osobnost oslavující ve svých dílech krásu světa a radost z bytí. Sociálně vysoce postavená rodina Sofie však jejich vztahu nepřeje, a tak na sebe první konflikty nenechají dlouho čekat. Mezitím rodiče Sofie posílají svoji dceru na studium do Paříže, aby tak zamezili rodícímu se silnému poutu mezi oběma mladými milenci. Ale David – posílen stále větší popularitou svých děl – se nevzdává a rozhodne se odcestovat do legendárního města a nad Seinou, kde chce najít dívku svého života a současně se umělecky etablovat na mezinárodní scéně v tvorbě street artu. Bude toto Davidovo úsilí korunováno úspěchem?

Přijdte si poslechnout nestárnoucí písně Olympicu v podobě koncertní verze hit muzikálu Okno mé lásky k nám pod hvězdy.  

INFORMACE PRO NÁVŠTĚVNÍKY


Představení se koná na Státním zámku Opočno, jež se nachází na adrese Trčkovo nám. 1, 517 73 Opočno (Arkádové nádvoří).

Parkování je možné přímo na Kupově náměstí v Opočně nebo u zimního stadionu. Obě parkoviště jsou kousek od zámku, pěšky do 10 minut od místa konání. Všem doporučujeme včasný příjezd, abyste nezmeškali začátek představení, které začíná ve 20:45 (areál bude otevřen od 20:15). Délka představení odpovídá 110 minutám včetně přestávky. Akce pod širým nebem se koná za každého počasí. 

V místě konání pro vás máme nachystané prodejní stánky s občerstvením, nápoji a dobrým vínem.

DOPORUČUJEME
– včasný příjezd
– teplé oblečení (i když přes den může být teplo, v noci se ochladí)
– pláštěnku (deštníky nejsou z hlediska bezpečnosti povoleny)

Produkce: KULTURA POD HVĚZDAMI s.r.o.

 

Vstupenky


Vstupenky je možné zakoupit v několika kategoriích

 V případě zájmu o větší počet vstupenek nebo o vstupenky na fakturu nás kontaktujte na e-mailové adrese [email protected]

VIP PROGRAM
– začátek od 20:15
– welcome drink
– drobné občerstvení před představením i během přestávky
– nejlepší místa v hledišti
– pohodlnější sezení
– pláštěnka v případě deště

ZTP, TP A ZTP/P
– Slevu pro držitele těchto průkazů poskytujeme na předem určená místa s 50% slevou. Na každé představení je vyhrazeno od 8 do 10 takových míst (většinou fialovou barvou).
– Pokud vstupenky "ZTP" při výběru míst nevidíte, jsou vyprodány, ale slevu 50 % ZTP můžete uplatnit i na všechna ostatní místa v hledišti.
– Držitel průkazu ZTP, TP a ZTP/P je povinen si s sebou na představení přinést svůj průkaz pro kontrolu, že jsou místo a sleva užívány správně. V opačném případě bude ze strany pořadatele nárokován doplatek ceny nebo neumožnění setrvat na představení. 
– Pro uplatnění slevy vyfoťte a zašlete nám svůj "ZTP" průkaz na [email protected]. Zpět na email vám zašleme slevový kód s hodnotou 50 % z ceny a ten uplatníte při nákupu vstupenek online. 

 Aktuality naleznete na stránkách pořadatele KULTURA POD HVĚZDAMI s.r.o.