Losiny Fest - Španělská fiesta

21.7.2022, 19:00 – 21:30

V případě nepříznivého počasí, se program přesouvá do Kulturního domu v Rapotíně. O představení, nebo koncert, tak v žádném případě nepřijdete. O aktuálním místě konání, Vás budeme informovat vždy dopoledne v den konání, na těchto stránkách, nebo na facebooku.

Cena vstupenky: 150, , ,  Kč

21. 7. 2022 /19:00/ Zámek Velké Losiny 
Délka programu: 150 min. 

AZAHAR
flamenco & world music

Verónica Roa  - flamenkový tanec
Petr Vít - kytara
Andrés Ibarburu - basová kytara
Azar Abou - perkuse

Propojení vášnivého flamenca s vlivy latinskoamerické či sefardské hudby se stalo inspirací pro flamenco-world music projekt s mezinárodním obsazením – na jednom pódiu se setkávají flamenková tanečnice Verónica Roa, uruguayský basista Andrés Ibarburu, izraelský perkusista Azar Abou a profesor brněnské konzervatoře,  kytarista Petr Vít.

Zažijte nefalšovaný španělský večer s flamencovou hudbou a krásnou tanečnicí, která Vás přenese alespoň na krátkou chvíli do slunné Andalusie. 

Španělský kuchař Enrique García Tejada pro Vás přímo na místě připraví originální Paellu, tak jak ji po generace vaří jeho rodina a velmi rád si s Vámi popovídá o jeho rodném Španělsku a skvělé kuchyni.

Co by to bylo za fiestu bez skvělých španělských vín. Ten nejlepší výběr zajistí Open Wine Latino bar v čele s jeho majitelem Jorge Atishou.    

Těšíme se na Vás. Hasta pronto!