Čertův poklad - pohádky pro MŠ na Kunětické hoře

25.5.2021, 9:00 – 28.5.2021, 13:00

Princezna Jasmína netrpělivě očekává svého ženicha, a aby poznala jeho skutečnou povahu, vymění se se svou služkou Žofií. 

Cena vstupenky: Vstupné: 95 Kč za dítě, pedagogický doprovod zdarma, , ,  Kč
Čertův poklad - pohádky pro MŠ na Kunětické hoře
  • Adresa:
    Hrad Kunětická Hora
    Staré Hradiště 533 52

Podobný nápad ovšem dostane i princ a jeho sluha. A aby toho ještě nebylo málo, všichni se dozvídají, že pan král před lety slíbil princeznu drakovi za ženu. Kdo je pravý hrdina a kdo má upřímné srdce se dozvíte v této veselé pohádce z tvůrčí dílny Marka Dobrodinského.

Pohádky jsou koncipované tak, že jsou určeny pro děti z mateřských školek, pro školáky i dospěláky – každý si zde najde to své. Veškerý program probíhá v zastřešených interiérech hradního sklepení, proto se hraje za každého počasí. I za teplého počasí však doporučujeme dětem přibalit bundičku, protože v interiérech sklepení bývá trochu chladněji.

Délka představení se pohybuje kolem 50 minut. Začátky představení v každou celou hodinu od 9:00 do 13:00 a dále podle rezervací. Začíná se přesně v celou, takže buďte, prosím, na místě minimálně o 15 minut dříve, než je váš objednaný čas.

Cena: 95 Kč/dítě. Pedagogický doprovod zdarma. Rezervace nutná!

Rezervace přímo u pořadatelů z Agentury Veronika na tel.: 604 381 520 (po-pá od 13:00 do 18:00) nebo e-mailu: [email protected], www.agenturaveronika.cz