Výtvarná soutěž: Trosky za dob své největší slávy

9.4.2020, 23:59 – 31.5.2020, 23:59

Státní hrad Trosky vyhlašuje soutěž Trosky za dob své největší slávy pro všechny malé výtvarníky. Hrajeme o volné vstupenky na hrad Trosky pro celou rodinu.

28. března měly být otevřeny brány všech státních hradů a zámků. Mimořádná situace tomu ale chtěla v tomto roce jinak. Od 9. 4. 2020 do 31.5. 2020 mohou všichni malí výtvarníci namalovat, jak si představují hrad Trosky v dobách, kdy byl plně funkční, obýván a sloužil jako mocná pevnost, která nikdy nebyla vojensky dobytá.
Stačí zaslat fotografii obrázku na adresu: [email protected]

Hraje se o rodinné volňásky na hrad Trosky na prázdniny 2020. Nejkrásnější obrázky budou postupně zveřejňovány také na facebooku SH Trosky: www.facebook.com/SHTrosky

Podrobnosti o soutěži:

Téma: „Trosky za dob své největší slávy“

Pořadatel: Státní hrad Trosky

Doba trvání: 9. 4. 2020 – 31. 5. 2020

Rozsah: Soutěž je určena pro děti do 15 let (kategorie předškoláci – do 6 let, kategorie základní školy – do 15 let)

Výhra: V obou kategoriích hrajeme o volné rodinné vstupenky a drobné dárky. Pro nejnápaditější obrázek máme zvláštní cenu.

Podmínky soutěže:

  1. Jeden soutěžící může do soutěže poslat maximálně 3 fotografie či skeny obrázku.
  2. Fotografie či skeny přijaté do soutěže musí být odeslány do 31. 5. 2020 do 23:59 hod na e-mail soutěže: [email protected]
  3. K fotografiím či skenům obrázků musí být v e-mailu přiložen název díla, kontakt zákonného zástupce (včetně adresy pro případ výhry), křestní jméno a věk malého malíře. Kontakty, jména a adresy nebudou zveřejněny ani uchovávány po soutěži.
  4. Velikost fotografie či skenu (vzhledem k jeho možnému dalšímu zpracování) by měla být cca 1 MB.
  5. Zasláním fotografie či skenu souhlasí soutěžící s jeho případným pozdějším použití pro propagační účely Národního památkového ústavu, Státního hradu Trosky, event. dalších ročníků soutěže. Zasláním dále souhlasí s podmínkami soutěže.
  6. Zasláním fotografie či skenu do soutěže odesílatel současně prohlašuje výhradní držení všech autorských práv k  obrázku.    

Výherce/výherci nemohou požadovat finanční plnění za cenu/ceny získané v soutěži.