Nejbáječnější dárek ke Dni dětí? Na konci května u nás mají děti vstup za pouhou 1 korunu!

30.5.2015 – 31.5.2015, 23:59

Pro všechny mladé návštěvníky hlásí Aquapalace Praha zahájení oslavy Mezinárodního dne dětí! Skvělá zábava, hry, soutěže, nové atrakce a speciální akce – všechny děti mají ve dnech 30. a 31. května vstup pouze za symbolickou jednu korunu! Udělejte radost sobě a svým blízkým a přijeďte si užít nejbáječnější oslavu Dne dětí!

Cena vstupenky: od 1 Kč

Největší aquapark v Česku Aquapalace, oblíbený především velkým počtem tobogánů a skluzavek, které jsou skvělou a vyhledávanou zábavou pro všechny věkové kategorie návštěvníků, od malých a krátkých tobogánů pro nejmenší, přes adrenalinové zážitky na oblíbeném SpaceBowl, temném Twisteru, jízdě na speciálních pneumatikách v bláznivém CrazyTube, prudké jízdě na Kamikaze, a rekordně dlouhém Canyonu, který pokračuje Divokou řekou – to vše můžete svým dětem dopřát k jejich svátku ve dnech 30. a 31. května za symbolickou 1 korunu. Kromě klasických tobogánů a skluzavek má Aqupalace pro své návštěvníky připraveny také další originální atrakce inspirované zahraniční zábavou - v Paláci pokladů se tak můžete těšit na vodní autodrom, což je obdoba pouťových autíček, akorát ve vodní verzi, nebo nový letecký trenažér FlyMotion, vhodný hlavně pro dospělé a teenagery, kteří si rádi vyzkouší jízdu v pravém leteckém simulátoru.

Pokud se již nemůžete dočkat léta a dnů strávených ve vlnách, v Aquapalace je pro Vás připraveno mořské vlnobití každou půlhodinu, takže si užijete opravdovou zábavu jako v přímořském letovisku. Pro všechny rodiče je navíc dobrou zprávou, že jsou nachystány skvělé animační programy, kde se děti zabaví soutěžemi o drobné ceny, a dospělí tak mohou mezitím odpočívat v Saunovém světě. „Jako dárek ke Dni dětí jsme se snažili připravit zábavu pro všechny věkové kategorie, aby si den u nás užila celá rodina a návštěva se stala neopakovatelným zážitkem. Výhodou je pro rodiče nezávislost na počasí, jelikož voda má stálou teplotu 29°C, takže plánovaný výlet k nám v žádném případě nemohou narušit nepříznivé podmínky nebo přeháňky.