Barbora Látalová a kol.: Karneval zvířat - PONEC - divadlo pro tanec

20.12.2020, 16:00 – 21.12.2020, 12:00

Interaktivní taneční představení pro děti a mládež, které vzniklo na motivy stejnojmenné hudební suity francouzského skladatele Camille Saint-Saënse.

Cena vstupenky: 80 Kč
Barbora Látalová a kol.: Karneval zvířat - PONEC - divadlo pro tanec
  • Adresa:
    Husitská 899/24a
    Praha 3 130 00

Inscenace propojuje pohyb a tanec s videoprojekcemi, originální hudbou, zvuky a v neposlední řadě akcentuje i hru světla a stínu, ticha a nehybnosti. Tvůrci se nechali inspirovat rozmanitým světem živočišné říše, vydali se pod zem, vzlétli na nebe, potopili se do hlubin i ztratili v trávě, a zároveň vytvořili mnohá nová, roztodivná stvoření. A díky dětským divákům, kteří jsou přítomni na jevišti od počátku do konce, vznikají pokaždé další nové bytosti. Přijďte se s námi ponořit do světa velké zvířecí fantazie! Na interaktivní představení navazuje pohybová, hudební a výtvarná dílna s tvůrci. Děti si pohybem a tancem vyzkouší, jaké to je ocitnout se v živočišné říši, zaposlouchají se do hudby a vymyslí nové, své zvuky a nakonec je čeká výtvarná reflexe.

An interactive dance performance for children and young people based on the musical motif of the same name by French composer Camille Saint-Saëns. The production combines movement and dance with video projections, original music and sound, while also playing with light and shade, silence and stillness. The artists were inspired by the diversity of the animal kingdom. They journeyed underground, into the clouds, underwater and through tall grass, and also created many new and bizarre creatures. Thanks to the child audiences, who are present on the stage from beginning to end, new creatures are created every time. Plunge with us into the world of animal imagination!

Pro děti ve věku 7 – 12 let.

Délka představení: 70 min Cena vstupného: student 80 Kč / pedagogický doprovod vstup zdarma.