CRY BABY CRY 270. repríza – v dubnu ve Švandově divadle

21.12.2023, 19:00 – 30.1.2024, 21:50

Švandovo divadlo zve na komedii o tom, jak pět žen hledá návod na štěstí. Hru CRY BABY CRY Sabiny Krátké uvádí divadlo v repríze již po dvěstěsedmdesáté.

Cena vstupenky: od 380 Kč
CRY BABY CRY 270. repríza – v dubnu ve Švandově divadle
  • Adresa:
    Štefánikova 6/57,
    Praha 5, 150 00

Nevíte, co se svým životem? Cítíte se nespokojení, nenaplnění, nemilovaní? V psychické nepohodě? Máte problémy s partnery, s navazováním vztahů, se sebedůvěrou, s vnímáním sebe sama? Chcete změnu, ale bojíte se, že vám nic nemůže pomoci? Mýlíte se! I vy se můžete změnit, pokud budete chtít. S našimi kurzy life coachingu totiž můžete změnit svůj život. Proč to nezkusit? Nabízíme vám zcela jedinečné setkání, které vám pomůže najít cestu k vám samotným! Naši kvalifikovaní, odborně vyškolení lektoři jsou tu jen pro vás. Přijďte na naši skupinovou lekci a naučte se, jak pracovat se svými emocemi, pozitivně myslet a aktivně řešit veškeré situace, které vám život přináší.

CRY BABY CRY je autorská inscenace dámské šatny (a dvou hereckých kolegů) Švandova divadla na Smíchově. Pět žen se na dnes tak populárním kurzu life coachingu pokusí zjistit, jak by i ony mohly změnit svůj dosavadní život. Může nám ale vůbec někdo poradit, jak lépe žít a jak být šťastný? A víme vůbec sami, v čem je náš problém?  Divadelně zrychlený kurz Švandova divadla pod vedením kouče se na tyto otázky pokusí odpovědět. Proplačte se s námi ke štěstí!

Změnit svůj život přijdou Klára Cibulková, Eva Vrbková, Kristýna Frejová, Petra Hřebíčková a Blanka Popková, pod režijním dohledem Martiny Krátké. V roli kouče se představí Michal Dlouhý.

Jestli nás může vůbec někdo naučit být šťastný, zjistíte ve Švandově divadle v pátek 21. dubna od 19 hodin ve Velkém sále Švandova divadla. https://www.svandovodivadlo.cz/inscenace/6/cry-baby-cry

Více na www.svandovodivadlo.cz.

 

OSOBY A OBSAZENÍ
IVONA: Klára Cibulková
SABINA: Kristýna Frejová
RENATA: Bohdana Pavlíková / Petra Hřebíčková
EMA: Blanka Popková
BĚTKA: Réka Derzsi / Eva Vrbková
KOUČ KURZU: Michal Dlouhý / Luboš Veselý (původně Jaroslav Šmíd)

INSCENAČNÍ TÝM
DRAMATURGIE: Lucie Kolouchová
HUDBA: Eva Vrbková
SCÉNA: Matěj Sýkora
KOSTÝMY: Matěj Sýkora, Petra Štanclová
PRODUKCE: Martina Měšťanová
INSPICE: Blanka Popková
ASISTENT REŽIE: Klára Cibulková

Datum premiéry: 14.6.2013

Režie: Sabina Krátká