Koncert Radůzy se vstupem do Muzea harmonik

19.6.2023, 16:00 – 19:00

Její umělecká dráha připomíná některé „pohádkové" životopisy. Na ulici ji v roce 1993 objevila Zuzana Navarová a již tři dny na to zpívala ve svatyni českých zpěváků, v pražské Lucerně.

Cena vstupenky: 300 Kč

O pár týdnů později zde pak triumfovala jako „předskokanka" slavné americké písničkářky Susanne Vega, o šest let později měla stejnou čest při koncertě Mikea Oldfielda. Od té doby vydala několik velmi úspěšných sólových alb, která bez jakékoliv reklamy lámou rekordy v prodejnosti, získala několik zlatých Andělů a bodovala také v anketě Zlatý slavík. Díky své jedinečnosti a originálním písním, čerpajících především z české tradice, zaujala i publikum v zahraničí, například Polsku a ve Francii. Radůza se zvládne doprovodit na několik hudebních nástrojů, její zpěv hřmí, ale i jemně vypráví dojemné příběhy. Koncert k prvnímu výročí otevření Muzea harmonik se koná v pondělí 19. června od 19 hod. ve Velkém sále Záložny v Litovli.

Vstupné v předprodeji 300 Kč, na místě 350 Kč. Vstupenky zakoupíte v Turistickém informačním centru Litovel. Ke vstupence na koncert je vstup do Muzea harmonik dne 19. 6. od 16 do 19 hod. zdarma.