Smejko a Tanculienka - Zaber a makaj! - Mladá Boleslav

8.10.2023, 16:00 – 17:00

Smejko, Tanculienka i Huncúlik se v novém představení Zaber a makaj! rozhodnou udělat něco pro své zdraví. A tak se všichni tři dohodnou, že začnou poctivě cvičit. Všichni tři...tedy kromě Smejka.

Cena vstupenky: 360 Kč
Smejko a Tanculienka - Zaber a makaj! - Mladá Boleslav
  • Adresa:
    třída Václava Klementa 294,
    Mladá Boleslav, 293 60

Tanculienka i Huncúlik se snaží vzbudit ospalce Smejka budíčkovou písničkou Dobré ráno i známou Hej rup, do toho! Vzápětí ale zjistí, že se jim Smejko pořádně vykrmil. Chtěl by jen jíst a jíst, třeba i s písničkou Mňamiky mňam. Ani za svět se mu nechce cvičit, neboť ho přilehla Lemra lenivá. Nejraději by spal na peci jako Pecivál. Ale co z toho, když Smejka ještě baví i Mobil a věčně do něj, místo cvičení, hledí. Tanculienka s Huncúlikem už ztrácí trpělivost a mobil mu vezmou. To už unavený Smejko sní sen o Vlkovi a mackovi, kteří závodí v lesním běhu. Po probuzení se Smejko konečně vzpamatuje. Přizná, že už není malý Drobec a začne pořádně cvičit na hit macka Duška: Vydržíš viac.
Všichni jsou rádi, že Smejka konečně přesvědčili a zatancují si společně Šeja hoja. Ke sportování ale není vždy potřeba posilovna. Někdy stačí i obyčejný Bicykel, nebo tancování z radosti na píseň Tancuj tancuj. Důležité je vydržet alespoň rok, což nám připomene píseň Zaber a makaj.
Smejko a Tanculienka věří, že broučkové se také přidají ke cvičení, protože určitě nejsou žádné lemry. Broučkové jsou přece Výnimoční. Tak se i vy přidejte k fanouškům sportu a cvičení! Nejlíp se Smejkem a Tanculienkou v písničkovém představení Zaber a makaj!
Těšíme se na vás! Vaši Smejko a Tanculienka

PŘI NÁKUPU 4 VSTUPENEK (společně v jednom nákupu) SI MŮŽETE VYBRAT DÁREK!
1. Voucher na DVD (výběr titulu DVD určuje pořadatel) nebo
2. Voucher na měsíční předplatné ke všem našim filmům a pohádkám na kukino.tv
Dárek získáte výměnou za voucher u vstupu do sálu.

Představení trvá přibližně 60 minut a je vhodné pro všechny od 2 let.
Každý návštěvník (dospělý i každé dítě) musí mít platnou vstupenku bez ohledu na věk!
Do sálu z bezpečnostních a kapacitních důvodů pouštíme jen tolik osob, kolik je v sále míst k sezení. Záleží nám na bezpečnosti a pohodlí našich broučků.
Cena vstupenek je shodná pro děti i dospělé, bez slev.
ZTP/P info: dětem, které nedosáhly věku 16 let a zároveň jsou držiteli průkazu ZTP/P, bude po předložení zakoupené vstupenky a průkazu ZTP/P u vstupu před akcí proplaceno zpět 50% z ceny vstupenky.

Vstupenky doporučujeme zakoupit online.
Cena vstupenky v online předprodeji: 360 Kč/osoba.
Cena vstupenky v online předprodeji - sezení na balkoně: 330 Kč/osoba.
Cena vstupenky na místě v den konání představení: 400 Kč/osoba.
Počet vstupenek v prodeji je limitován, na místě již nemusí být dostupné žádné volné vstupenky!