The Weeknd: After Hours til Dawn Tour

6.8.2023, 15:00 – 22:00

Na všech evropských koncertech se k The Weekndovi připojí Kaytranada a Mike Dean.

Umělec s diamantovým certifikátem a oceněním The Weeknd oznámil termíny rozšíření svého turné After Hours til Dawn Tour na rok 2023. Další část turné odstartuje v sobotu 10. června v Manchesteru ve Velké Británii na stadionu Etihad Stadium a skončí v Santiagu v Chile v neděli 15. října na Estadio Bicentenario de La Florida. 
Zcela vyprodaná severoamerická část stadionového turné zaznamenala neuvěřitelný úspěch, když překonala rekordy v návštěvnosti a doposud vydělala přes 130 milionů dolarů. 
Ambasador dobré vůle Světového potravinového programu OSN Abel "The Weeknd" Tesfaye bude opět spolupracovat se Světovým potravinovým programem OSN a přispěje finančními prostředky z druhé části turné do Humanitárního fondu XO, který podporuje reakci této organizace na bezprecedentní celosvětovou hladovou krizi.  

Turné je oslavou alba After Hours, které The Weeknd vydal v roce 2020 (jeho hitový singl "Blinding Lights" byl vyhlášen novou písní číslo 1 v žebříčku Billboard Hot 100 všech dob, čímž překonal hit "The Twist" od Chubbyho Checkera z roku 1960), a také jeho kritikou oceňovaného alba Dawn FM, které vyšlo v lednu 2022. Na všech evropských koncertech se k The Weekndovi připojí Kaytranada a Mike Dean.  

Turné After Hours til Dawn je poháněno společností Binance, globálním blockchainovým ekosystémem, který stojí za největší kryptoměnovou burzou na světě, a přináší návštěvníkům koncertů po celém světě technologii Web 3.0. Držitelé vstupenek obdrží upomínkové NFT a také získají přístup k exkluzivní kolekci NFT pro The Weekndovo turné ve spolupráci s HXOUSE, think-centrem a komunitním inkubátorem pro kreativní podnikatele. Pět procent z prodeje kolekce NFT pro nadcházející turné bude věnováno na humanitární fond XO.