BTC PRAGUE 2023

8.6.2023, 7:30 – 10.6.2023, 20:00

Největší bitcoin akce v Evropě

Cena vstupenky: od 9 e Kč

Největší bitcoin akce v Evropě - Nejdůležitější bitcoinová témata

Naším cílem je propojovat bitcoinové komunity a pomáhat adopci bitcoinu. Proto vybíráme důležitá témata, řečníky i firmy. Už 4. rokem organizujeme největší neaglicky mluvící bitcoinovou konferenci ChainCamp s tisíci účastníky a díky BTC Prague nyní rozšiřujeme záběr na celou Evropu.  

Proč přijít? 
Nejvýznamnější bitcoin akce v Evropě 
Více než 10 000 návštěvníků 
Nejlepší příležitost k networkingu  

60 světových speakerů
Pozvali jsme ta nejdůležitější jména. Předají vám know-how a informace, díky kterým získáte náskok. Naživo uvidíte všechny vývojáře, podcastery, majitele byznysu i bitcoinery, jejichž slovo něco znamená.  

100 firem v expo části 
Do Prahy přijedou špičkové bitcoinové firmy z celého světa. Jejich produkty a řešení už používáte nebo používat budete. Můžete porovnat jejich nabídku, a co je nejlepší – vystavené produkty a služby si rovnou na místě vyzkoušet. 

Důraz na networking 
Domluvte si na BTC Prague schůzky s TOP osobnostmi a firmami bitcoinového světa. V roce 2023 nebude v Evropě na jednom místě lepší příležitost pro navázání nových obchodních vztahů a setkání s podobně smýšlejícími lidmi.  

Atmosféra a české pivo 
Těšte se na bohatý program, přátelskou atmosféru a dobré jídlo a pití. Připravili jsme pro vás komfortní prostředí, ve kterém se můžete s ostatními podělit o čerstvé zážitky a dát si k tomu to nejlepší pivo na světě.