Kreativní Cobra Man míří do Prahy a vezou s sebou hudbu jako ze Stranger Things

12.9.2023, 20:00 – 22:00

Kalifornští Cobra Man vyráží na evropské turné, na kterém nebude chybět ani pražská zastávka. Charismatické duo Andy Harryho a Sarah Rayne dorazí do pražského Futura 12. září na vlně slunečného babího léta. Jedna z nejvíce vzrušujících kapel současné indie scény přinese svůj jedinečný hudební vkus a rozhýbe fanoušky svým odvážným a zábavným stylem, který kombinuje prvky 80s hudby s moderním twistem.

Jejich charakteristický styl kombinuje prvky elektronické hudby, rocku a new wave a díky němu tato jedinečná skupina vydobyla své místo na hudební scéně. "Jsme nadšeni, že můžeme oznámit naše plány na nadcházející turné," řekl zpěvák Andy Harry. "Naše hudba je o vytváření pozitivní energie a zábavy, a my se nemůžeme dočkat, až ji budeme sdílet se všemi našimi fanoušky. Připravte se na nezapomenutelnou jízdu!"

Poslední a zatím nejúspěšnější album "New Driveway Soundtrack", které čítá populární singly jako "Weekend Special" a "Manramp", se těší mezi posluchači velké oblibě. Cobra Man si vytvořili věrnou fanouškovskou základnu díky svým energickým živým vystoupením a nezapomenutelným melodiím. Jejich hudba je oslavou stylu 80. let s moderním zvukem, který dokáže oslovit i široké publikum. Jsou také známí svými kreativními videoklipy, které oživují jejich hudbu a vytvářejí jedinečný vizuální estetiku. Charakteristická je pro ně i náklonnost ke skate komunitě, protože díky skateboardingu se členové kapely seznámili, a dokonce mu věnovali i svou první skladbu “Manramp.“

Cobra Man se těší na setkání s fanoušky v rámci celého turné a zanechání stopy na světové hudební mapě. S novou hudbou, skvělou živou show a bezkonkurenčním šarmem.

Vstupenky na show, která se uskuteční v rámci série Rock for People Concerts, budou v prodeji od pátku, 2. 6. od 10:00 v síti GoOut.