UPSIDE DOWN + VÍME PROČ + ŠVINDL

12.6.2023, 21:00 – 23:00

Přijďte na PUNK do Vagonu!

Cena vstupenky: 180,-  Kč

Upside Down-cz

Kapela Upside Down!cz  byla dána dohromady v srpnu roku 2014.

V Lednu 2015 - vydáno CD "TO JE MŮJ PUNK" 
Členové : SHORTY - Kytara,zpěv 
                  RADEK    - Kytara,doprovodný zpěv 
                  MIŠÁK      - Basa,doprovodný zpěv 
                  JÍŘA         - Bicí

Víme proč!

Kapela vznikla v září roku 2017 ve složení Vojta bicí, Džanglík basa a Milhaus elektrická kytara. Netrvalo dlouho a v roce 2018 se rozhodli amatérsky nahrát své první demo o čtyřech skladbách. Následovali koncerty a tvorba nového materiálu a v roce 2019 nahrává své Ep Ztracená generace. Největší změna přišla v roce 2021. Nahrání nejnovějších skladeb jako Život v kleci nebo Smolař, ale bohužel i odchod zpěváka a kytaristy Milhause. Došlo na hledáni chybějícího člena na postu kytary a nakonec se ho podařilo najít v roce 2022. Kytary se ujal náš kamarád Šmori a vnesl do kapely nový vítr a tvůrčí změnu. 

Švindl

10 let, 4 akordy. Hudebně jsme nejvíc ovlivnění melodickýma kapelama od Ramones, přes The Briefs po Green Day. Zatímco hudebně je možné - snad v dobrém slova smyslu - mluvit o klišé, textově se snažíme punkových klišé vyvarovat, a zpíváme o tom co skutečně žijeme. Proč bysme měli zpívat, že jsme děti ulice, když prostě nejsme, a nikdy jsme nebyli? 
Za dobu eistence jsme odehráli zhruba 130 koncertů, přičemž pódium jsme sdíleli s českou punkovou špičkou (NežfalěšThe FialkyPlexis...), ale třeba taky Vypsanou fixou a legendami typu Sham 69Chixdiggit! nebo Total Chaos
V březnu 2018 jsme pokřtili třetí studiovou nahrávku Falešný zprávy