O kousek blíž duši – Jak se připravit do plavek. Hlavou!

11.6.2023, 13:00 – 16:30

Kristýna Klímová již čtvrtým rokem vede ojedinělý podcast O kousek blíž, do kterého si zve tvůrčí ženy, které odvážně hovoří i o duševním zdraví. Atmosféra bezpečí a vzájemného sdílení tentokrát zavládne naživo přímo v Atriu.

Cena vstupenky: 650 Kč

Hostkami budete vy a také nutriční terapeutka Andrea Jakešová z poradny Ne hladu a klinická psycholožka a psychoterapeutka Tereza Maková z projektu 3pe, se kterými si budeme povídat o tom, jak si nastavit zdravý přístup k jídlu, jak pracovat na sebehodnotě nebo jak si najít ke svému tělu respektující vztah.

Na talk show s podtitulem „Jak se připravit do plavek. Hlavou.“ navážeme nejen neformálním programem naplněným odpočinkem, povídáním či seznamováním, ale i besedováním v úzkém kruhu, ve kterém bude možné sdílet svou zkušenost či jen poslouchat dojmy a postřehy ostatních žen a současně si i téma prožít skrze jemný sebepoznávací workshop. Tak na viděnou v atmosféře laskavé podpory a ženské energie, to vše pod taktovkou Kristýny Klímové, která samu sebe nejraději definuje jako ambasadorku žen, důvěrných rozhovorů a umění.

VSTUPENKY PRODAVÁ ORGANIZÁTOR NA https://www.okousekbliz.cz/dusi-11-6-2023/
POŘÁDAJÍ O KOUSEK BLÍŽ & ATRIUM NA ŽIŽKOVĚ.