Ventolin + Edúv syn - Skautský institut na Staromáku

30.6.2023, 19:30 – 21:30

Ambasador electro-cringe a jeho zrzavé kotlety nás poctí svou návštěvou. Support: princ depko-trapu Edúv Syn. Přijď se vyřádit na pavlače, bude všechno: disco, rap i techno.

Cena vstupenky: 290 Kč

Ventolin
Ventolin je elektronický projekt Davida Doubka, zakládajícího člena post-punkové skupiny Kazety a člena divadla Nejhodnější medvídci, který na elektronické scéně působí od roku 2007. K živému hraní používá staré samplery, analogové syntezátory a archaické drummachiny. Je milovníkem primitivního zvuku detroitského techna, italského disca a indického disco stylu zvaného šrumbabumba z 80. let 19. stol., hraného převážně dlaněmi na pleš. Takzvaně Diskžokejská jízda!

Edúv Syn
Červené oči. Nejsmutnější rapper ve městě v tričku Oi Polloi. Kořeny v Praze žijícího slovenského rappera Matěje Mysloviče leží rovněž v punkové scéně. K plné realizaci jeho potenciálu ale pomohly až temné trap beaty. Charakterizuje ho nezávislost na žánrových pravidlech a schopnost mluvit o nejniternějších prožitcích – a depresích. Psychické zdraví či nemoc jedince jsou prezentovány v pevném propojení se stavem společnosti. Hudba zde funguje především jako forma terapie.

Vstupenky v předprodeji via GoOut!
1. vlna…………... 290,-
2. vlna…………... 350,-
3. vlna…………... 390,-
on spot…………. 400,-