Dětský den v Paláci Pardubice

1.6.2023, 13:00 – 18:00

Den dětí oslavíme jako každý rok 1. června, letos tedy připadá tento svátek na čtvrtek. Dorazte strávit příjemné odpoledne u nás v PALÁCI a užijte si Den dětí, na který jsme si připravili program přesně podle jejich gusta.

Pro oslavy dětské radosti a smíchu samozřejmě není třeba speciálních dnů, ale když už takový máme, proč jej nevyužít! Přijďte k nám s celou rodinou ve čtvrtek 1. června a užijte si mezi 13. a 18. hodinou zábavný program, který je tu pro děti přichystán. 
Celé odpoledne se ponese ve sportovním duchu, neboť pohyb je (i) pro děti nesmírně důležitý. Hlavní atrakcí bude U-rampa, kde si děti vyzkouší třeba jízdu na freestyle koloběžkách nebo BMX kolech. Letošní specialitou bude tzv. dvojitá mikrorampa, která zabaví děti i mládež. Budou zde probíhat workshopy zaměřené na tuto zajímavou sportovní aktivitu s možností vyzkoušení, ale na programu budou i bloky volné jízdy (samozřejmě pod dozorem profesionálů). Proběhnou také moderované exhibice a rozhodně nemůžou chybět soutěže o lákavé ceny.
Nemusíte si s sebou brát nic speciálního, stačí jen nadšení a vhodné oblečení. Veškeré potřebné vybavení bude k zapůjčení na místě: kola, koloběžky, ale samozřejmě také helmy, protože bezpečnost je nade vše důležitá a helma je dokonce podmínkou pro vstup do zóny.
Kromě ramp budou k dispozici také dvě nafukovací atrakce, aktivní centrum Disney a Jacob’s ladder. A děti si mohou vyzkoušet také dětské čtyřkolky. Dále bude po celé odpoledne otevřena hrací zóna Hot wheels, stanoviště florbalu, taneční workshopy a parkourová zóna.
Zabaví se malí princové i velké pirátky, každý si najde to svoje. Přijďte 1. června do PALÁCE a užijte si odpoledne plné dětského veselí a štěstí. Těšíme se na vás!