50 Cent - The Final Lap Tour v O2 areně

28.10.2023, 19:00 – 21:00

Curtis "50 Cent" Jackson, držitel mnoha cen EMMY® a GRAMMY®, se vydává na celosvětové turné k 20. výročí vydání svého debutového alba Get Rich or Die Tryin', které změnilo pravidla hry. Turné The Final Lap Tour, které produkuje společnost Live Nation a představuje Sire Spirits, se zastaví v Severní Americe a Evropě, včetně Prahy.

Cena vstupenky: od 1690 Kč

The Final Lap Tour představí rapovou ikonu, která zahraje desítky oblíbených hitů a hitparádových hitů spolu s vybranými skladbami, které nebyly živě představeny již několik desetiletí. Navíc turné podpoří na všech koncertech speciální host a dlouholetý přítel Busta Rhymes a další speciální hosté budou oznámeni.

50 Cent, uznávaný jako jeden z nejtalentovanějších a nejplodnějších hudebních umělců své doby, se proslavil svým debutovým albem Get Rich or Die Tryin', které pokořilo řadu rekordů. Od té doby prodal po celém světě více než 30 milionů alb a získal nejprestižnější ocenění. Jackson využil svou hvězdnou sílu k dosažení nebývalého úspěchu jako podnikatel, herec, režisér a výkonný producent. Od alba Get Rich or Die Tryin', které se stalo jedním z nejrychleji prodávaných alb v historii, až po vytvoření jedné z nejvlivnějších smluv v hiphopu prodejem vody Vitaminwater, Jackson stále láme rekordy. V současné době drží rekord za nejlépe hodnocenou premiéru seriálu na stanici Starz s filmem "Power Book II: Ghost".