Koncert Tata Bojs v rámci otevření Butky Parku

27.5.2023, 13:30 – 21:00

Přemýšlíte, kam vyrazit o posledním květnovém víkendu? Máme pro vás tip! V sobotu 27. května se v sousedství pražského obchodního centra Galerie Butovice otevře multifunkční areál Butky Park. Atraktivní program nabídne zábavu pro děti i jejich rodiče a jeho vrcholem bude koncert populární kapely Tata Bojs. Vstup je zdarma.

Butky Park poprvé otevře své brány v sobotu 27. května. Slavnostní otevření nabídne od 13.30 až do večerních hodin zábavu pro celou rodinu. Program odstartuje ukázkou populární sportovní disciplíny parkour, zcela určitě dorazí i kouzelník Čáry Kluk, zazpívají Čiperkové a dětskou hudební show přivezou rapující bláznivá princezna Áňa, kamarádský princ Pó a srandovní pes Barney. Od 20. hodiny pak bude hlavní pódium patřit rovněž volně přístupnému koncertu skupiny Tata Bojs.

K dispozici bude celá řada dalších doprovodných aktivit – ať už půjde o půjčovnu koloběžek, kreativní dílničky Domu dětí a mládeže, zábavný vzdělávací kvíz, či aktivity na procvičení dětské zručnosti. V průběhu celého dne budou probíhat soutěže a bohatá tombola.
Dominantou Butky Parku je unikátní dětské hřiště s ptačí tematikou, které navrhli architekti proslulého dánského designérského studia MONSTRUM. Na ploše tří fotbalových hřišť nabídne multifunkční areál vedle velkého množství zeleně nebo mlhoviště i eventovou koncertní zónu, hřiště pro míčové či jiné týmové sporty a také areál pro pétanque. Nebude chybět ani grilovací zóna s možností zapůjčení grilovacích setů se stánkem známého lokálního řezníka, kiosky s občerstvením a samozřejmě sociální zařízení. Zachována zůstala také oblíbená dráha pro kolečkové brusle o délce 510 metrů.