Pec pod Sněžkou: luxusní služby, zážitky a relaxace pro váš tým

1.5.2023 – 31.12.2024, 23:59

Moderní a reprezentativní horské středisko uprostřed okouzlující přírody s množstvím zábavy a služeb, kde si vyberete ubytování dle vašich preferencí i velikosti - od luxusních hotelů po útulné penziony.

Pec pod Sněžkou: luxusní služby, zážitky a relaxace pro váš tým
  • Adresa:
    Pec pod Sněžkou 541 21

Hledáte místo, kde utužit tým a získat potřebnou energii pro další spolupráci? Firemní akce v Peci pod Sněžkou lze obohatit o outdoorové aktivity, teambuildingové programy, sport i relaxaci, wellness i gastronomické zážitky. Západ slunce na Sněžce vašemu týmu dodá energii pro mnoho dalších dnů v zasedačce.

Mezi oblíbené firemní aktivity patří horské túry či cyklistika. Kola i koloběžky vám zajistí půjčovny. K výletu doporučujeme využít průvodce, objevíte méně známá místa i nejkrásnější výhledy a dozvíte se zajímavosti o Krkonoších. Pro ty, kteří chtějí více adrenalinu, je k dispozici bobová dráha či lanový park.

Obzvláště v deštivých dnech doplňte program o bowling, výcvik na horolezecké stěně, návštěvy lokálních minipivovarů či večerní párty s DJ nebo koncert. Firemní akci je potřeba mít plnou zážitků.

Luxusní wellness, moderní gastronomie, půjčovny s kvalitním vybavením, obchody s lokálními produkty či kavárna s výběrovou kávou, jsou samozřejmostí atraktivního horského střediska.

Poskládáte si program sami nebo raději využijete firemní balíčky, které vás čekají v Peci pod Sněžkou?

Doporučení: Zeptejte se svého hoteliéra na výhody s Kartou hosta Krajiny pod Sněžkou.