Groove Brno: Malted Milk - Metro Music Bar

3.11.2023, 20:00 – 22:00

Propojení tradičního soulu, funku a bluesové hudby s moderními prvky, unikátní zvuk a energická vystoupení. To jsou Malted Milk, jedna z nejvýznamnějších skupin svého žánru v Evropě.

Cena vstupenky: 300-450 Kč
Malted Milk je francouzská hudební skupina založená v roce 1998, která se skládá ze sedmi členů. Jejich hudba kombinuje klasické bluesové melodie s moderními prvky, propojuje je s funkem a soulem, čímž vytváří jedinečné a dynamické hudební spojení. 
Malted Milk vydali několik úspěšných alb, včetně "Sweet Soul Blues", "Easy Baby" a "Get Some". Skupina také spolupracovala s různými hudebníky, jako je například americká zpěvačka Toni Green, s níž vytvořili album "Malted Milk & Toni Green". Skupina má za sebou bohaté koncertní zkušenosti a vystupovala na mnoha festivalových scénách po celé Evropě.
Malted Milk se stali jednou z nejvýznamnějších blues-funkových skupin v Evropě zejména díky svému unikátnímu zvuku a jedinečnými živými vystoupeními. Jejich neobyčejné propojení tradiční bluesové hudby s moderními prvky přineslo žánru zcela novou dimenzi!
Pokud máte rádi soul a bluesovou hudbu, neměli byste si jejich koncert nechat ujít! V Metro Music Bar se představí 3. 11.