Soukromé a firemní akce v Plzeňském Prazdroji

25.4.2023 – 31.12.2024, 23:59

Plzeňský Prazdroj, největší pivovar v České republice, je ideálním místem pro uspořádání firemní akce. Při návštěvě pivovaru může firma očekávat prohlídku výrobních hal, degustaci piva a různé doprovodné programy.. Zajímají vás nápady na výlety pro skupiny a seniory?

Soukromé a firemní akce v Plzeňském Prazdroji
  • Adresa:
    U Prazdroje 7
    Plzeň 304 97

V pivovaru se nachází moderní konferenční prostory s kapacitou až 300 osob, které jsou vybaveny nejmodernější technologií. Pokud si přejete akci spojit s prohlídkou pivovaru, můžete zvolit z řady různých programů, které vám nabídnou možnost seznámit se s historií pivovaru a procesem výroby piva.

Pro milovníky piva je samozřejmě hlavním tahákem návštěva samotného pivovaru, kde si mohou prohlédnout výrobu a ochutnat řadu druhů piva, včetně legendárního Plzeňského Prazdroje. Pro větší skupiny lze uspořádat i degustační menu s různými druhy piva a tradičními českými pokrmy.

Pivovar Plzeňský Prazdroj je také ideální pro teambuildingové aktivity. Nabízí například workshop vaření piva, kde se mohou účastníci naučit, jak se pivo vaří, a sami si vyzkoušet vaření piva pod vedením zkušených pivovarských mistrů.

Celkově je pivovar Plzeňský Prazdroj skvělou volbou pro firemní akce, které kombinují zábavu, kulturu a užitečnost. Vaše firma si může vybrat z řady různých programů a aktivit, které jsou plně přizpůsobitelné vašim potřebám.

https://www.prazdrojvisit.cz/pronajem-prostor/