Kam s dětmi v Praze? Do zábavního parku Krtkův svět!

1.4.2023, 10:00 – 31.12.2023, 19:00

Nevíte, jak zabavit své děti v Praze?
Navštivte společně jedinečný zábavní park Krtkův svět, který se nachází v přírodní scenérii Horních Měcholup.

Děti budou dovádět v lanovém centru, na desítkách přírodních prolézaček, skluzavek a houpačkách. Zaskáčí si na populárních vzduchových polštářích a trampolínách. Navštívit můžete Krtkův cirkus, projet si park ekovláčkem, zatočit se na řetízkových kolotočích, zaskotačit si na skákacím hradu, vyřádit se na autodromu a spoustu dalších atrakcích. V parných letních dnech vás osvěží náš nový vodní svět s několika brouzdališti, sprchami a mlžidly. Vyzkoušet si můžete vodní zorbing nebo lodičky.

Spoustu zábavy si užijí i dospělí. Navštívit můžete i naše vnitřní prostory Krtkův skleník – unikátní projekt v ČR zaměřený na seznámení dětí s rostlinami a zvířaty. Celý prostor je tématicky ručně malovaný. Děti se naučí poznávat zvířátka a rostliny. Krtkův skleník doplňuje venkovní část parku.

Chuť na něco dobrého zaženete v naší kavárničce, kde si pochutnáte na kávě Costa Coffee s čerstvým zákuskem. Po celém parku se nachází prostory s občerstvením s nabídkou grilovaných dobrot nebo si sami můžete opéct či ugrilovat nějakou dobrotu na několika grilovacích místech v parku.

Krtkův svět toho nabízí mnohem více. Vaše děti si Krtkův svět bezpochyby zamilují.

Pondělí - Neděle: 10:00 - 19:00 hod.

Státní svátky i Velikonoční pondělí je OTEVŘENO