Vtípečky v Baru B52 - Stand-up show

2.4.2023, 19:00 – 21:00

Nový materiál a nová sestava. Vtípečky se zelím se vrací do pražského Baru B52.

Cena vstupenky: 200 Kč

Komediální skupina Vtípečky se zelím už podruhé vystoupí v pražském Baru B52. V neděli 2. dubna tam naváže na svoji lednovou show a předvede úplně nové vtipy v obměněné sestavě.

Návštěvníci se opět mohou těšit na mladé a neokoukané tváře české stand up komedie, jmenovitě na Julii Fric Krauskopfovou, která bude celý večer také moderovat, Martina Černého, Lukáše Hoffmanna, Ondřeje Cabala, Lukáše Kaňku a Adama Korytáře.

„Při minulém vystoupení v Baru B52 jsme se my i diváci bavili tak dobře, že zkrátka nešlo se tam nevrátit. Nemůžeme se dočkat, až tamějšímu publiku předvedeme vtipy, které zatím ještě neslyšelo. Jestli bude atmosféra alespoň z poloviny tak skvělá jako naposledy, máte se rozhodně na co těšit,“ říká jeden z vystupujících Adam Korytář.

Vystoupení začíná v 19 hodin. Vstupenky mohou diváci již nyní zakoupit v předprodeji přes SMS Ticket. Místa lze také rezervovat telefonicky na čísle 212 248 699 nebo přes rezervační formulář na webu https://www.barb52.cz ve spodní části stránky.

Komediální skupinu Vtípečky se zelím založili v roce 2022 Ondřej Cabal a Aleš Pitrmoc. Jejím cílem je shromažďovat začínající komiky a kolektivně rozvíjet řemeslo stand upu. V tom jim pomáhají také známí a zkušení komici Jiří Jakima a Tigran Hovakimyan.

Kde: Bar B52, Francouzská 55/52, 101 00 Praha 10-Vinohrady