Tcheichan & Imaginárium v Kaštanu

29.3.2023, 20:00 – 22:00

Jarní pokračování podzimní vydařené minišňůry dvou spřátelených kapel. 

Tcheichan /pop-krock/ - čím dál častěji slýchané jméno na české hudební scéně. Kapela hrající energickou muziku na pomezí popu až rocku. Originální české texty, nezaměnitelná koncertní energie a hudba, která jednoduše dává smysl.

Imaginárium /alternativní rock/ - liberecká kapela Imaginárium je charakteristická svým rozmanitým repertoárem, který je sjednocen jedním autorským perem a žánrově zapadá nejvíce do škatulky alternativního rocku. Pečlivě vybroušené aranže a sehranost kapely podtrhuje charismatický zpěv frontwomanky Anežky. Skupina Imaginárium se příjemně vymyká zaběhnutým hudebním stereotypům a vkládá do posluchačů to nejlepší, co z autorské tvorby lze vytěžit. Nutno zažít na vlastní kůži!

Celý večer odstartuje Jitka Knížková s kapelou, neboli JK, která ke svému premiérovému "plnokapelnímu" koncertu dodává toto:
Doteď tahle vlastní tvorba byla jen čistě písničkářská, takže hezky akustická kytara a zpěv, nedejbože občas nějakej efekt. Těm dnům je ale konec, protože 29. března se poprvé představí ty samý autorský písničky (a možná nějaká navíc) s celou kapelou. Hrajeme mix popu a čehokoli, co šlo zrovna kolem (groove, folk, rock, možná i trochu funku ...), hrajeme čtyřakorďáky i čtrnáctiakorďáky, k tanci i rozjímání ... zkrátka, bude sranda, těšíme se!