Velikonoce - zažijte svátky jara ve sklárně Rückl

7.4.2023, 9:00 – 8.4.2023, 13:00

Přijďte přivítat svátky jara do naší sklárny. Přijďte s námi tvořit. 

Cena vstupenky: 150 Kč
Co u nás o Velikonocích zažijete?
Během komentované prohlídky uvidíte, co se děje v huti a budete pozorovat mistry skláře při práci. Připraveny pro vás budou jarní motivy, ptáčci, rybičky, kytičky a jiné, které nakoupíte v naší prodejně spolu se skleněnými ručně vyráběnými vajíčky.
V brusírně si budete moct vyzkoušet broušení na skleničku, která vám zůstane jako suvenýr a jako vzpomínka na tento den. Pro děti i hravé dospěláky máme v naší dílničce přichystány křišťálové kaletky a k nim barvičky. Malované kaletky si odnesete na památku. Na děti také čekají velikonoční perníčky, které si budou moct ozdobit a pochutnat si na nich.
Těšíme se na vás.
 
Vstupné:
děti do 15 let zdarma
150 Kč dospělý
120 Kč senior
Cena za zážitkovou akci Velikonoce v Rücl obsahuje vstupné na komentovanou prohlídku v českém jazyce a vstup do dílničky - malování na křišťálové kalety včetně 1 ks kalety na osobu jako dárek.
Příplatek za broušení na skleničku je 500 Kč za osobu. Aktivita je vhodná pro děti od 6 let. V ceně příplatku je jedna sklenička, na které si na místě vyzkoušíte práci brusiče a poté si ji odnesete domů na památku.
Uvedené ceny jsou včetně DPH.
 
Nutné rezervovat předem na:
+420 605 229 205
[email protected]