DinoPark Plzeň – rodinný výlet, na který se nezapomíná

1.4.2023 – 31.10.2023, 23:59

Tyranosaurus Rex, Brachiosaurus, Allosaurus nebo Stegosaurus, to je jen malý výčet nejznámějších druhohorních obrů, které můžete v DinoParku potkat.

DinoPark však nejsou jen ozvučené modely dinosaurů, zpestřené vláčkem a několika zábavnými doplňky. DinoPark chce zabavit opravdu celou rodinu! A tak v každém parku najdete i občerstvení DinoCafe a DinoGrill, kde rodiče mohou v klidu posedět a vychutnat si pohodu u kávy, děti se vyřádí na oblíbeném paleontologickém hřišti, kde si vykopou svou první kostru dinosaura, společně všichni mohou navštívit 3D nebo 4D kino s panoramatickým filmem, nechat se vyfoukat v divokém DinoHurikánu nebo si porovnat lidské nohy s těmi dinosauřími. Klouzačky, houpačky, skákadla a prolézačky už děti většinou hravě najdou samy, a nakonec nemůže chybět ani DinoShop, což je obchod plný suvenýrů, které uchovají vzpomínky na báječně prožitý den ve společnosti dinosaurů.

V současné době každý rok projde branami druhohor více než jeden a půl miliónu zvídavých návštěvníků, čímž se DinoPark jednoznačně řadí k nejoblíbenějším turistickým cílům. 

Největší síť zábavních parků najdete na 5 místech v ČR. Když se prostě řekne DinoPark, většina malých i velkých DinoFandů si hned vybaví precizně zpracované pohyblivé i statické modely dinosaurů v životní velikosti a spoustu zábavy i poučení kolem.