Deeskalační techniky aneb co použít ve třídě, když potřebuji žáka zklidnit? - online událost

4.4.2023, 13:00 – 16:00

Jak mohu navázat kontakt s rozrušeným dítětem? Jaké jsou možnosti podpory sebezklidnění v kontaktu s rozrušenými dětmi? Jaké jsou konkrétní techniky pro podporu regulace a zklidnění dětí v prostředí třídy?

Cena vstupenky: 650 Kč
Představíme tři mozky v jednom (mozkový kmen, limbický systém a mozková kůra) a jeho vývoj v závislosti na jeho užívání a podpoře. Co je regulace shora dolů, regulace vztahem či senzomotorická regulace – jak na to a co lze v praxi využít?
 
Lektorka: Mgr. Zdenka Štefanidesová
Forma: webinář – platforma ZOOM
Cena: 650,- Kč (studenti 300,- Kč)
Kdy: 4. dubna od 13 do 16 hodin
 
Registrace na tomto odkazu: https://cosiv.cz/produkt/deeskalace-duben23/.
 
Více o lektorce:
Mgr. Zdenka ŠTEFANIDESOVÁ má dlouholetou praxi ve školství jako učitelka na I. a II. stupni základní školy doplněnou o obor arteterapie a obhájený pětiletý odborný psychoterapeutický výcvik. Aktuálně se věnuje lektorské, poradenské a terapeutické činnosti zaměřené především na dětské klienty. Spolupracuje s rodinami, doprovázejícími organizacemi pro pěstounské rodiny, pedagogickými a sociálními pracovníky. Systematicky propojuje pedagogickou a sociální oblast s cílem vnášet do příběhů rodin (dětí) prvky odborného multidisciplinárního přístupu a konkrétní specifickou vstřícnou a fungující podporu. Působí v Olomouckém a Moravskoslezském kraji.