Michel Odent - Hormony v těhotenství, při porodu a v poporodním období - online

28.3.2023, 10:00 – 14:30

Hormony ovlivňují všechno, co se v našich životech odehrává. Je dobré vědět, na základě čeho fungují a co jejich uvolňování ovlivňuje.

Cena vstupenky: 4500 Kč
Toto téma je důležité jak pro odborníky pracující s klienty v předporodním období, během porodu a v poporodním obodobí, ale i pro širší veřejnost. Vřele doporučujeme účast i vám, kdo se připravujete na porod miminka a chcete celému procesu ještě lépe porozumět.
 
Jak Dr. Odent stručně shrnul náplň semináře?
"Hormony, které se podílejí na pohlavním styku, těhotenství a kojení, jsou dobře známé. Z praktického hlediska je důležité uvědomovat si enviromentálni faktory, které mohou usnadnit nebo bránit jejich uvolňování.“
 
Kdo je Dr. Michel Odent?
V roce 1962 převzal Dr. Odent chirurgické a porodní oddělení nemocnice Pithiviers ve Francii, kde se zasadil o zcela neobvyklé, přirozené prostředí porodních pokojů. Rodící ženy měly možnost se plně ponořit do porodního procesu bez vyrušování.
Po roce 1985 se usadil v Londýně, kde asistoval u domácích porodů.
Jako první představil lékařskému světu pojmy jako porodní bazény během porodu, podpora kojení během první hodiny po porodu nebo zpívání pro těhotné.
Michel Odent je také autorem více než 50 vědeckých prací a 15 knih přeložených do 22 jazyků.
Založil The Primal Health Research Center (Londýn), kde sdružuje vědecké studie dokazující, jak rané životní zkušenosti ovlivňují budoucí zdraví.
 
V loňském roce jsme měli příležitost s Dr. Odentem strávit třídenní on-line seminář, na který jsme dostaly ty nejlepší ohlasy. Jeho energie je přímo magická, protože má schopnost jasně a srozumitelně předávat myšlenky opřené o vědecké výzkumy v širokých souvislostech, které nastiňují další vývoj lidského druhu na naší planetě.
 
Jak bude setkání probíhat?
Seminář bude probíhat on-line na platformě Zoom 28.3.2023 od 10:00 – 14:30 s polední přestávkou. V dopolední části semináře se bude Dr. Odent věnovat výkladu k tématu. Tato část bude tlumočena do českého jazyka v reálném čase (simultánně). V odpolední části budete mít prostor pro vaše otázky, tato část bude na přání Dr. Odenta tlumočena do českého jazyka klasicky – konsekutivně.
 
Každý účastník získá časově omezený přístup k záznamu a certifikát o účasti v elektronické podobě.
 
Pokud potřebujete upravit splatnost faktury, neváhejte nás kontaktovat.
 
Děkujeme za váš zájem a těšíme se na jedinečnou příležitost čerpat moudrost od špičky ve svém oboru.