Templářský den v Čejkovicích

16.9.2023

Už jste to slyšeli? Ozvěny středověku ožijí v sobotu 16. září 2023 v areálu Templářských sklepů v Čejkovicích. Přijďte si s celou rodinou užít nezapomenutelný den plný zážitků a skvělých chutí na akci TEMPL DAY!

eká vás pestrý celodenní program. Speciální prodloužená prohlídka Templářských sklepů vás zavede do tajemného 13. století a odhalíte při ní i tajemství výroby vína. Pro děti tu budou připravené skákací hrady, dětské hry, malování na obličej a spousta dalších radostí.

A to není vše! Odnést si můžete také nevšední zážitek v podobě projížďky koňským povozem a poté se zaposlouchat do tónů cimbálové muziky Vojara. Deště se bát nemusíte, protože akce se uskuteční bez ohledu na počasí. Vstup je pro všechny zdarma.

Dokonalou atmosféru dne si vychutnáte díky bohatému občerstvení. K chuti jistě přijde čerstvý burčák a lahodné víno, stejně jako pochutiny v podobě místních specialit.

Datum a místo: sobota 16. 09. 2023, 10:00 – 21:00 hodin, areál Templářských sklepů Čejkovice, ul. Na Bařině 945, Čejkovice. Chcete-li získat více informací, zavolejte na tel. 518 309 011 nebo napište na e-mail: [email protected].

Na viděnou na akci TEMPL DAY!