Staňte se pilotem na zkoušku a užijte si podzimní výhledy z kokpitu letadla

15.9.2023 – 30.11.2023, 23:59

Výhodou létání letadly a vrtulníky je zejména fakt, že jejich sezóna prakticky nikdy nekončí – díky vyhřívané kabině mohou létat celoročně. A právě protože konec léta pro nadšence do vyhlídkových letů neznamená žádnou překážku, můžete si zvesela užít výhledy na podzimní krajinu v celé své kráse.

Vyhlídkové lety nad podzimní krajinou 

Chcete si i vy užít barvy podzimu ze vzduchu? Vyberte si některý z vyhlídkových letů s leteckou společností Pilotem na zkoušku. Vydat se vstříc letecké podívané můžete celkem z 12 měst po celé České republice. Výlet letadlem nad zámek Orlík, hrad Karlštejn, nad vinice Pálavy nebo Lysou horu v Beskydech, to vše jsou ověřené vyhlídkové lety, které si jistě zamilujete.

Za hodinu pilotem

Schází vám u vyhlídkového letu kapka adrenalinu? Nedržte se při zemi a rovnou vezměte pilotážletadla či vrtulníku do vlastních rukou! V rámci zážitku Pilotem na zkoušku pod dohledem profesionálního pilota – instruktora projdete briefingem, zkusíte si předletovou kontrolu letounu, a nakonec převezmete řízení. Zkrátka zážitek, který se nezapomíná!

Vyberte si svůj vysněný letecký zážitek na PilotemNaZkousku.cz a užijte si podzim, jak se patří!