Kim Churchill v Café V lese

6.4.2023, 19:00 – 22:00

Australský folkový zpěvák, hudebník a skladatel Kim Churchill vystoupí v Praze v rámci turné k novému albu Dawn Sounds.

Cena vstupenky: 250 Kč
Jeho originální one man show je plná podmanivé energie a užaslých diváků, kteří se zatajeným dechem sledují, co všechno a s jakou lehkostí dokáže jeden umělec dělat najednou. Churchill má bezpochyby charisma i talent. Jeho uvolněný folkový styl stojí na jeho vlastním osobním zvuku.
 
Kim vzal poprvé kytaru do ruky ve čtyřech letech. Učil se klasickou kytaru a psal písně, dobrou školou pro něj byl i busking. Kim je vášnivým fanouškem surfování a tato vášeň zanechala stopu v řadě jeho písní i hudebních videí.
 
Úspěšně hrál na renomovaných festivalech, jako je Glastonbury Music Festival, Mostreal‘s International Jazz Festival, Sonth By Sounth West a mnoha dalších. Na turné po Británii a Evropě přiváží nové skladby, vyprávějící příběhy, které mají potenciál získat si i vaše srdce.
 
Poprvé se představil v Praze v roce 2015 v Paláci Akropolis, následovalo září 2022 v Rock Café, kde vystoupil jako support act na koncertě Sons Of The East. Do Prahy zavítá v rámci své hudební show již potřetí a vyzkouší si nový prostor - Café V lese. Přijďte si spolu s námi užít jedinečnou energii australského folkového talentu.