Zkuste největší hernu virtuální reality v Plzni jako nezapomenutelný firemní event!

Chcete, aby vaši klienti zůstali nadšeni a na vaši firmu dlouho nezapomněli? Pak je tu řešení – virtuální realita! S našimi VR technologiemi vás provedeme jedinečným zážitkem, který zlepší vaše firemní image a zaujme vaše klienty. Představte si, že můžete svým klientům nabídnout promo produktů v neuvěřitelném virtuálním světě nebo si vyzkoušet teambuildingové aktivity v nové dimenzi.

Zkuste největší hernu virtuální reality v Plzni jako nezapomenutelný firemní event!
  • Adresa:
    Chválenická 366/10,
    Plzeň 2-Slovany, 326 00

VR event na Virzi

Virze je ideálním místem pro firemní eventy a akce. Naše prostory pro až 25 osob, dobře zásobený bar, 7 VR postů, velkoplošné TV a automaty s retro hrami zaručí nezapomenutelný zážitek.

VR event u vás

Nechce se vám k nám? Není problém! VR arénu postavíme přímo u vás nebo kdekoliv, kde je k dispozici zásuvka 220 V a prostor alespoň 3×3 m. Zpestřete svůj firemní event nebo teambuilding VR zábavou na místě, které si sami vyberete.“ event/teambuilding na vámi vybraném místě. 

Pokud hledáte nezapomenutelný firemní event, neváhejte nás kontaktovat! Pomocí telefonu na čísle +420 605 553 568 nebo emailem na adrese [email protected].

Rádi vám vytvoříme VR event přímo na míru. Spojte se s námi a připravte svým zákazníkům a spolupracovníkům jedinečný zážitek plný zábavy a nezapomenutelných vzpomínek.

www.virze.cz