Keltské úterý ve Vagonu - Claymore & Dick o' Brass

28.3.2023, 21:00 – 23:00

Úterý s keltskou muzikou ve vašem oblíbeném klubu.

Cena vstupenky: 180,- Kč

Claymore

Kapela CLAYMORE vznikla na začátku roku 2011. S heslem "Show Must Go On" se čtveřice muzikantů rozhodla pokračovat v tvorbě a činnosti a navázat na své předchozí působení. Proto se i současná tvorba ponese v duchu  gaelic-rocku inspirovaného skotskou a irskou hudbou, okořeněného o specifický zvuk skotských dud. Členové kapely pocházejí ze Štětí, Roudnice nad Labem a Prahy. Zkušenost muzikantů a jejich letité působení na hudební scéně jistě zaručí kvalitní hudební zážitek. Fanoušci rocku a bigbítu z Litoměřicka, Roudnicka i širokého okolí je znají z působení mnoha, dnes již legendárních kapel regionu jako například Postmen,  S.A.P. nebo Rhodesia.

Dick o' Brass

Dick O’Brass destruuje všechno, co zbylo v keltské hudbě. Sice čerpá z keltské hudby a koření ji pevnou rytmikou, ale zároveň ji bezohledně znásilňuje, poškozuje a proto se také v přísně fonetickém překladu jmenuje tak, jak se jmenuje – Pyj Z’Mosazi.
Málokdo z Dick O’Brassu umí hrát. Ale většinou hraje na všechny možné nástroje, který si představíte. Jinými slovy: kvantita nad kvalitu, energie nad pseudoumělecké pidlikání.
Dick O’Brass bohudík není jazz.
Dick O’Brass není střízliv. A ten, kdo z kapely je, má své odčiněno již v minulosti.
Budete nás milovat nebo nenávidět. Budeme veselý, nebo strašně smutný. Ale slibujem, že nikdy nebudem šeď…
…A nehrajeme na přání, Pepa a Radim to nemají rádi…