The Chris Slade Timeline - Bounty Rock Cafe

30.9.2023, 20:00 – 22:00

Bubeník Chris Slade založil The Chris Slade Timeline v roce 2012, aby oslavil více než 50 let své kariéry profesionálního rockového bubeníka od doby, kdy začal s Tomem Jonesem v útlém věku pouhých 16 let.

Cena vstupenky: 899 Kč

Od té doby vystupoval se všemi velikány, včetně AC/DC na dvou velkých světových turné a dvou albech. Manfred Mann’s Earth Band, Count Basie, Tom Jones, Paul Rodgers, Jimmy Page, The Firm, David Gilmour, Uriah Heep, Gary Moore, Asia, Michael Schenker, Olivia Newton John, Gary Numan a mnoho dalších…

The Chris Slade Timeline přebírá hudbu z výše uvedeného, takže očekávejte, že uslyšíte všechny hity, které znáte, a spoustu věcí, na které jste zapomněli, že je máte rádi!! Od AC/DC po ZEPPELIN – s několika originálními písněmi napsanými Sladem a kapelou! Rozsáhlé turné po Velké Británii a Evropě zahrne také olomoucký klub Bounty Rock Cafe. Fanoušci tak mají možnost setkat se „zblízka a osobně“ se světovou bubenickou legendou a zažít 'Rock or Bust'!... Za 10 let nikdy neměli koncert, který zklamal! Slade říká, že „tihle muzikanti jsou stejně dobří jako všichni, se kterými jsem kdy hrál!"