Přednáška Baťovské stopy v krajině

25.2.2023, 17:00 – 18:00

Zlínský Památník Tomáše Bati zve širokou veřejnost na první přednášku v novém roce s názvem Baťovské stopy v krajině (1. díl), která se uskuteční v sobotu 25. 2. od 17:00 v Infopointu Památníku (nám. T. G. Masaryka 2734, Zlín).

Cena vstupenky: 99 Kč

Chodíte rádi na výlety? Vydejte se prostřednictvím této přednášky poznávat „baťovské stopy“ v krajině. Zajímavá místa spojená s působením firmy Baťa se mohou stát součástí vašich výletů a vycházek. Průvodce Baťova Památníku Zdeněk Urbanovský, který je zároveň sám aktivním turistou i cykloturistou, k tomu nabídne řadu inspirací a praktických doporučení.

Turistika a cestování je v naší republice tradiční a rozšířená forma trávení volného času. V rámci této přednášky si tak na své přijdou všichni, kdo chodí rádi na výlety a současně se chtějí blíže seznámit s baťovskou tematikou přímo v krajině. Posluchači získají informace o jednotlivých místech, ale přitom také praktické tipy, inspirace a doporučení, jak „baťovskou stopu“ zařadit do itineráře výletu či vycházky.

Po prezentaci následuje slavnostní rozsvícení Baťova Památníku s možností si jej exkluzivně nafotit.

Místa na přednášku jsou omezená. Doporučujeme si proto udělat předem rezervaci nebo využít možnosti online vstupenky na webu www.pamatnikbata.eu