Koupaliště Pražačka - Koupání s kouskem přírody

15.5.2023, 10:00 – 30.9.2023, 20:00

Venkovní koupání nedaleko centra města s kouskem přírody, sportovní i relaxační částí - to je koupaliště Pražačka na Praze 3.

Celková velikost vyhřívaného bazénu je 26 metrů v délce a 14,5 metru do šířky. V letních měsících je koupaliště na Pražačce ideální volbou pro nenáročné plavce a milovníky sluníčka, přitom bez nutnosti zdlouhavého přejezdu za přírodou. Na své si nově přijdou také rodiny s dětmi, senioři či neplavci. Bazén jsme rozdělili do tři zón, abychom vyhověli požadavkům úplně každého.

Tři funkční zóny a co se v nich nachází:
Plavecká
- místo výhradně určeno plavcům, ve čtyřech drahách dlouhých 16,7 metrů mohou kondiční plavci cvičit svá tempa od ranních 6:00 do 8:00 a poté po celý den od 10:00 do 21:30, so+ ne od 10.00 do 20.00.
Relaxační - vířivky a oddychová zóna je tu pro všechny, kteří se chtějí přijít zchladit a relaxovat, relaxovat můžete také na vyvýšené terase s pohledem na Prahu.
Rodinné s atrakcemi pro děti - část, ve které se děti mohou vyzkoušet svou mrštnot na prolézačkách a přitom budou v bezpečí padat do vody jako do peřiny

prazacka 2

Nacházíme se v areálu obklopeném stromy, kde vás nebude nic rušit. Prostorná travnatá plocha vedle bazénu je jako stvořená pro odpočinek, stejně jako vyvýšená terasa s výhledem na Prahu.

Ve sportovním reálu najdete i krytý bazén a další sportovní využití. Více na www.prazacka.cz