Eterle Jarní Vintage Market 2023 v Úněticích

24.3.2023, 10:00 – 25.3.2023, 18:00

V Úněticích opět pořádáme náš tradiční Eterle Vintage market designového nábytku a dekorací. Jak je na jaře u nás zvykem ponese se ve velikonočním stylu.

Doufáme, že počasí bude přívětivé a budete si moc krom nákupů užít i naši zahradu s posezením a občerstvením.
- pochutnáte si na mazanci nebo jiných dobrotách z našeho foodtrucku
- děti odložíte u cvrnkání kuliček, případně se k nim přidáte u skákání panáka
- inspirujete se velikonoční výzdobou plnou květin a skořápek od vajíček
 
Ale především můžete nakupovat. Na výběr bude:
- stylový nábytek do moderního i retro domu, bytu či chalupy (např. Jiří Jiroutek, Jindřich Halabala, Miroslav Navrátil, Thonet…)
- dobový porcelán a sklo (např. Rosenthal, Lilien, Haas a Czjzek – nejstarší porcelánka v Čechách, Thun…) mezi kterým nebudou chybět stojánky na vajíčka, forma na beránka či bábovku
- bytové doplňky jako jsou lustry (Kamenický Šenov, Eterle, Napako, Hůrka), zrcadla nebo rámečky
- krásné porcelánové i skleněné vázy a další “must have” dekorace
- a protože se s jarem přichází návrat na chalupy, zahrneme do nabídky i smaltované hrnce, lavory, mlýnky a plechové vaničky
- navíc se můžete opět těšit na jarní květinové dekorace od Uvito
 
Je mnoho důvodů, proč kupovat retro věci:
Recyklace je nyní žhavé téma a je velmi populární. Neznamená to ale pouze ze starého vyrobit jiný nový produkt (přešít sukni na tašku nebo přetavit staré sklo na lahve…). Samotný nákup vintage/retro nábytku, skla či porcelánu je šetrný a určitě ještě ekologičtější cestou. Navíc porcelán, sklo i starý nábytek stoupá v ceně na rozdíl od sériového nového zboží, které časem cenu ztrácí. Nákupem vintage věcí tedy nejen potěšíte svou estetickou duši, ale také je nákup možno považovat jako investiční. Výběrem u nás tedy půjdete s trendem doby a utracené peníze zhodnotíte.
 
A na co se ještě můžete těšit?
Samozřejmě opět na nás a příjemnou atmosféru, která se nám spolu s vámi daří vždy vytvořit. Moc rády vám poradíme s výběrem či jarní vintage dekorací.
 
Platba možná pouze v hotovosti, peníze s sebou.
 
Kde: Rýznerova 26, Únětice