Foil Arms and Hog - víc než obvyklý stand-up

22.11.2023, 20:00 – 22:00

Trojice kamarádů se ve svých krátkých výstupech věnuje těm nejobyčejnějším situacím, ovšem s neobyčejným smyslem pro humor. I těm nejbanálnějším situacím totiž dokáží dát nečekaný a hlavně zábavný twist.

Cena vstupenky: od 780,- Kč

 Foil Arms and Hog vystoupí 22. listopadu 2023 v Divadle Broadway. Vstupenky (780–980 Kč) budou k dostání od 25. ledna na fource.cz a u prodejců GoOut a Ticketmaster.


Pokud čas od času zabrousíte na sociální sítě, zákonitě jste narazili i na tvorbu trojice Sean Finegan, Conor McKenna a Sean Flanagan. A protože na tyhle stránky chodíme všichni, není se čemu divit, že počet zhlédnutí skečů tohoto irského komediálního fenoménu už přesáhnul jednu miliardu.

Foil Arms and Hog si utahují z rodinných vztahů, dokáží si hrát se světovými jazyky i národnostními stereotypy a přestože je jejich humor místy docela ostrý, v jádru je jejich poetika vlídná a laskavá. Poťouchlost tak dokáží najít i v těch nejtěžších situacích. Kromě online prostředí jsou ale Foil Arms and Hog doma i na pódiích. V domovském Irsku, ale i Velké Británii, USA, Německu či Austrálii odehráli za bezmála deset let své existence množství vystoupení, opakovaně je pozval i renomovaný Edinburgh Fringe Festival. 

Finegan, McKenna a Flanagan, kteří na svém kanálu zveřejňují každý týden alespoň jeden nový skeč, se potkali na univerzitě, jak ale víme už od dob Monty Pythonova létajícího cirkusu, akademická půda neznamená akademický humor. A tak dokáží Foil Arms and Hog oslovit doslova každého, aniž by to ale zavánělo kompromisem. A navíc si u toho pořád uchovávají ducha kamarádské zábavy.