Sežeňte Mozarta - Studio Ypsilon

12.2.2023, 19:30 – 21:00

V Ypsilonu opravdová senzace. Rituální komedie. Hudební divadlo s výsostným objevem, jež souvisí se vznikem opery Kouzelná flétna. 

Cena vstupenky: 380 Kč
Sežeňte Mozarta - Studio Ypsilon
  • Adresa:
    Spálená 75/16
    Praha 1 110 00

Jak to tenkrát bylo a kdo za vším stál, kdo nejspíš vyprovokoval W. A. Mozarta k napsání několika uměleckých hitů, jež zůstávají nezapomenutelné pro příští časy a jsou srovnatelné vždy s tím nejlepším? Tím záhadným mužem byla geniální osobnost, která do dnešní doby zůstala téměř zapomenuta. Tento fakt dá ráz i našemu představení. Z hlediska tématu a tohoto našeho výkladu je to inscenace aktuální, do dnešní doby jak dělaná!

Režie: Jan Schmid
Hrají: Roman Janál (Sarastro), Petr Vršek (Tamino), Michaela Šrůmová nebo Jana Šrejma Kačírková (Pamina), Jiří Korn (Schikaneder, Papageno), Jana Synková nebo Máša Málková (Královna noci), Paulína Novotná Labudová (1. Královnina dívka), Oldřich Navrátil (Giesecke), Jan Jiráň (Mozart), Pavel Nový (Tři kněží, Tři otroci), Lenka Loubalová (Mluvčí), Kamila Frumertová Kikinčuková nebo Veronika Soumarová (3. Královnina dívka), Martin Janouš (Monostatos), Renata Rychlá (Konstance Mozartová, 2. Královnina dívka), Kryštof Mende (Tři géniové, Tři otroci), Miroslav Kořínek (Kapelník) a Dominik Renč (Hudbař)