Na expedici mezi dinosaury do Českých Budějovic!

27.1.2023, 10:00 – 12.3.2023, 18:00

Toužíte po dobrodružství, zážitcích a poznání? Vydejte se na DinoExpedici do areálu výstaviště v Českých Budějovicích! Po dlouhých čtyřech letech jsou dinosauři z DinoParku zpět v jihočeské metropoli a přivážejí s sebou obří porci druhohorní zábavy a poučení. A co všechno tentokrát uvidíte?

Cena vstupenky: od 70 Kč

Pohyblivý Triceratops vám ukáže, že i dinosauři museli čůrat, nad hlavou se vám občas proletí Pteranodon, nemůže chybět ani vládce druhohor Tyrannosaurus rex, nebo 12 metrů dlouhý Brachiosaurus. Prozkoumat zblízka budete moct hromadu dinosauřího trusu a taky DinoAnatomický model Triceratopse, kterému se z jedné půlky dostanete doslova pod kůži. Na pořádné DinoExpedici nemohou chybět ani expediční dopravní prostředky, takže se můžete těšit na skutečný vrtulník nebo si prohlédnout Jeep v obležení mláďat Tyrannosaura rexe. Tím ale výčet dinosaurů a zábavy zdaleka nekončí! Unikátní fotku pořídíte ve Fotokleci, děti si mohou vybrat originální DinoTetování nebo vyzkoušet výzvu na DinoRiders. Součástí výstavy je také 3D kino, ve kterém tentokrát uvidíte film Fino Dino a Dina Mina: Poprvé v DinoParku a nakonec je pro vás připraven i oblíbený DinoShop naplněný spoustou dinosauřích suvenýrů.

 Tak nezapomeňte! DinoExpedice startuje 27.1. 2023 v pavilonu T2, tak buďte u toho! Otevřeno je každý den od 10 do 18h až do 12.3.2023. www.supervystavy.cz