Noční bojovka - Česká Lípa

28.4.2023, 19:00 – 22:00

Seberte odvahu a vydejte se po setmění na tajemnou lesní trasu. Zažijte na vlastní kůži situace, které jste dosud znali pouze z filmů.

Cena vstupenky: 350-440 Kč

Dokážete vymýtit ďábla z posedlé holčičky, obětovat se pro záchranu ostatních, tančit s šíleným klaunem, nebo uniknout těm nejhorším vrahům? Užijte si napětí, akci, boj o přežití, a především spoustu zábavy.

Jedná se o hororovou stezku odvahy, na které se tváří v tvář setkáte s největšími hvězdami kultovních hororových filmů. Vaším úkolem je pokusit se tato setkání přežít a dojít až do cíle. Na trase se pohybuje okolo deseti hororových postav – živých herců v kostýmech, kteří se budou snažit skupinku o životy připravit. Aby se účastníci uchránili, řídí se nápovědami, které si cestou přečtou.

Trasa je vyznačena světélky a bývá dlouhá přibližně jeden kilometr. Její absolvování obyčejně trvá asi 20-30 minut. Účastnit se mohou skupinky o velikosti 2 – 7 osob. Každá skupinka, bez ohledu na počet jejích členů, obdrží na startu tři životy. Jejím úkolem je alespoň jeden z těchto životů uchránit a donést do cíle. Skupinky vstupují na trasu v několikaminutových intervalech. Na akce je potřeba se proto předem rezervovat, protože každá skupinka má svůj unikátní čas startu.

MÍSTO STARTU:
Na konci ulice Jilmová, při začátku Hubertovy naučné stezky.
GPS souřadince: 50.6706392N, 14.5532947E