Dylan Moran se po 7 letech vrací do Prahy s novou show We Got This

4.4.2023, 20:00 – 22:00

Dylan Moran, “Oscar Wilde komedie”, se vrací do Prahy se svojí novou show. Čeští diváci ho dobře znají hlavně z kultovního seriálu Black Books.

Představení se uskuteční 4. dubna 2023 v Kongresovém centru v Praze. We Got This slibuje bláznivou jízdu napříč naší každodenní realitou – se všemi šílenostmi i frustracemi, které moderní život přináší. Vysoké hodnocení aktuální show světoznámému komikovi udělili třeba The Guardian, The Independent nebo The Telegraph.

Lístky budou dostupné v sítí Goout.cz od čtvtka 15.12.2022 od 10:00.

Dylan Moran do Česka zavítá po více než sedmi letech. Jeho dvě představení z listopadu 2015 byla vyprodána za několik málo dní, to samé platilo také o třetím přidaném termínu.

Komik, herec a scénarista Dylan Moran (51) je původem z Irska. Je držitelem cen BAFTA a Perrier Award a pravidelným účastníkem mezinárodních festivalů komedie po celém světe. Jako herec účinkoval třeba ve snímcích Nothing Hill, Calvary nebo aktuálně třeba v seriálu The Witcher: Blood Origin. Divákům v Česku přirostl k srdci jako představiitel hlavní postavy, svérázného knihkupce Bernarda Blacka ze seriálu Black Books (ČSFD: 89%, 13. nejoblíbenější seriál), ke kterému napsal i scénář.