Popelka - muzikál na ledě v O2 areně

6.1.2024, 17:30 – 19:30

Velkovýpravný muzikál na ledě POPELKA s vynikajícím hereckým a pěveckým obsazením. Show plná evropských krasobruslařských hvězd se již popáté vrací do O2 areny. Nechejte se znovu okouzlit příběhem Popelky, stejně jako statisíce diváků v pěti evropských zemích!

Cena vstupenky: 790-1490 Kč

Představení, které se odehrává současně na ledové ploše a působivém variabilním jevišti, je jedinečným zážitkem pro děti i dospělé. Hvězdné herecké obsazení, excelentní krasobruslařské výkony, náročná akrobatická čísla, speciální světelná kompozice, 300 dobových kostýmů, kouzla a spousta dalších efektů vás přenesou do světa pohádkové fantazie.

Hlasy Popelce a Princi propůjčili Lucie Bílá a Ondřej Ruml. V hereckých a pěveckých rolích vystupují Pepa Vojtek, Dana Morávková, Václav Kopta, Hanka Křížková, Tomáš Savka, Vlastimil Harapes, Hana Buštíková, Rudolf Kubík a další. Účinkuje mezinárodní krasobruslařský soubor sportovců ze sedmi zemí, mezi nimiž jsou sólisté předních evropských krasobruslařských show.

Scénář Jindřicha Šimka, obsahující veškeré prvky pohádkové fantazie, nádherná původní autorská hudba Petra Maláska a skvělé písňové texty Václava Kopty jsou základními kameny úspěchu této velkolepé rodinné show.

Výpravná scéna Petra Hlouška s dokonalou filmovou projekcí, fascinující světelnou kompozicí se spoustou efektů a kouzel, překrásné dobové kostýmy Romana Šolce a úžasná choreografie Jany Hübler a mistryně světa v krasobruslení Radky Kovaříkové, to je kouzelný muzikál na ledě Popelka, jenž je ve svém uměleckém pojetí a ztvárnění světovou raritou.