Superfinále florbalu 2023 v O2 areně

16.4.2023

Jedinečná sportovní událost opět míří do největší arény v Česku. Buď u toho, když se nejlepší týmy v republice porvou o titul a užij si špičkový florbal okořeněný jedinečnou show a elektrizující atmosférou.

Cena vstupenky: 290-790 Kč

Český florbal pro tebe i na nadcházející – již jedenáctý – ročník Superfinále florbalu chystá spoustu parádního doprovodného programu, jedinečnou vizuální show a zábavu pro fanoušky všech věkových kategorií.

Superfinále znovu vytvoří komplexní a unikátní fanouškovský zážitek, který v této kategorii zaujal i odborníky z oblasti sportovního businessu a marketingu a v rámci Sport Alive Awards mu udělili v obrovské konkurenci druhé místo. Přesvědč se, že právem!

V uplynulé sezoně sledovalo premiérový triumf žen FBC Ostrava v extralize 7 923 fanoušků, bitvu o titul v Livesport Superlize, jíž nakonec ovládla Mladá Boleslav, vidělo 10 865 diváků. Tisícovky příznivců okupovaly svá místa už od rána, kdy vrcholily středoškolské poháry dívek a chlapců.

Informace o Superfinále florbalu 2023 naleznete na webových stránkách projektu www.ceskyflorbal.cz/superfinale. Jako hlavní zdroj novinek slouží facebookové stránky Českého florbalu a instagramový profil Českého florbalu, které Vám i letos budou přinášet reportáže z nejvyšších soutěží, ze zákulisí superligových týmů či z programu superfinálového dne společně s řadou soutěží a novinek.