Děti Ráje - Kongresové centrum Praha

29.4.2023, 14:00 – 7.5.2023, 17:00

Děti Ráje napsal producent a autor Sagvan Tofi, který zároveň ztvárňuje jednu z hlavních rolí, a kterého na jevišti znovu doprovází jeho kamarád do deště Lukáš Vaculík. Režie nového nastudování se ujal jeden z nejlepších muzikálových režisérů Radek Balaš (Mata Hari, Do naha!, Sugar, Adéla ještě nevečeřela, Mýdlový princ).

Cena vstupenky: 499-1199 Kč
Děti Ráje - Kongresové centrum Praha
  • Adresa:
    5. května 1640/65
    Praha 4 140 00

Parta maturantů, na konci 80. Let, tráví svůj volný čas po diskotékách. Těm kralují velcí frajeři – „dýdžejové“ Tom a Stanley. Jen romantik Michal, který píše básničky a skládá písničky, se kolektivu vymyká a je terčem jejich posměchu. Michalovu lásku ke spolužačce Evě překazí intriky její kamarádky Kájiny. Po dvaceti letech se Eva znovu setkává se svou první velkou láskou Michalem a nekonečný milostný příběh se vrací v podobě sblížení její dcery Báry a Michalova syna Mickeyho.

Důvěrně je znáte. Buď to byly písničky vašeho mládí, nebo mládí vašich dětí či rodičů. Decibely lásky, Poupata, Nonstop, Největší z nálezů a ztrát, Pár přátel, Každý mi Tě lásko závidí a třicet dalších legendárních písní. Nestárnou, jsou tady pořád. Samy si říkaly o muzikál. Trocha romantiky, maličko nostalgie, humor, zábava, ale i nadhled.