Mark Knight v rámci Climaxu v Roxy

17.3.2023, 23:00 – 18.3.2023, 5:30

Vrací se Toolroom head honcho & disco dad Mark Knight. Je titánem světové houseové scény téměř tři dekády, působil jako rezident v nejznámějších klubech, zasadil se o to, aby Toolroom vyrostl v jeden z předních labelů, má za sebou nespočet neuvěřitelných releasů. 

Cena vstupenky: 481 Kč

Tentokrát vystoupí s tříhodinovým setem v rámci klubovky Climax. Get your groove on, vzkazuje Mark Knight, který to rozpálí v pátek 17/3.

„Poprvé v Roxy hrál Mark na Climaxu. Jsem nadšený, že se vrací. Hudebně je má krevní skupina, hraje energetickou a pozitivní hudbu na rozmezí house-techhouse. V mých setech neuslyšíte více tracků z jednoho labelu jak z jeho Toolroomu. Není snad žádný jiný DJ, který by víc seděl do koncepce Climaxu. Březnová edice bude jen 3 dny po mých narozeninách, přivítat ho zde je pro mě svým způsobem narozeninový dárek,” říká Chris Sadler, rezident Roxy stojící za klubovkou s nejdelší tradicí.

Jeho release Untold Business (2021) vychází z klasických funkových, houseových, soulových a disco nahrávek 70. a 80. let. Jde o dlouho odkládaný debut, který je poctou hudbě, na které vyrůstal. Mezi jeho nejznámější počiny patří remix The Man With The Red Face Laurenta Garniera, Sun To Me Faithless, spolupráce s Underworld anebo Black Eyed Peas, která mu vynesla nominaci na Grammy.